Pacte Nacional pel Referèndum
Joan Ignasi Elena: «El dia de Sant Jordi Catalunya viurà una jornada històrica en favor del referèndum»

Joan Ignasi Elena: «El dia de Sant Jordi Catalunya viurà una jornada històrica en favor del referèndum»

El portaveu del PNR ha explicat que, quan falten tres dies per la recollida massiva de suports, ja se superen els 1.000 punts de recollida i els 4.000 voluntaris

El portaveu del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha assegurat que el dia de Sant Jordi serà una «jornada històrica en favor del referèndum», perquè els 1.000 punts de recollida de suports i els 2.000 voluntaris previstos inicialment «s’han superat amb escreix i no parem de rebre peticions d’entitats que volen ser punt de suport al referèndum i de persones que s’apunten a ser voluntaris». Els nombre de voluntaris s’ha més que doblat respecte a la previsió inicial i ja se n’han apuntat més de 4.000. Tenint en compte que encara queden tres dies per Sant Jordi, el nombre de punts de recollida i de voluntaris encara pot créixer més.

«Aquest Sant Jordi serà el dia del llibre, de la rosa i del suport al referèndum», ha comentat Elena, que s’ha felicitat de la rebuda que ha tingut la iniciativa arreu del país. «En aquests moments ja podem garantir que serem presents a totes les grans ciutats de Catalunya», ha assegurat, i ha recordat que la recollida massiva de suports al referèndum seguirà i tindrà com a segon punt culminant l’u de maig-Dia del Treball.

Elena ha fet aquestes declaracions en una visita aquesta tarda a la seu nacional del sindicat CCOO a Barcelona, un dels diversos punts on les entitats poden anar a buscar el material necessari per a la recollida de suports al referèndum de diumenge dia de Sant Jordi.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU