Pacte Nacional pel Referèndum
Joan Ignasi Elena: «La transversalitat que viurem per Sant Jordi desmenteix que sigui cosa només d’independentistes»

Joan Ignasi Elena: «La transversalitat que viurem per Sant Jordi desmenteix que sigui cosa només d’independentistes»

Gran foto de família a les Rambles de Barcelona amb les entitats que participaran demà en la recollida massiva de suports

Joan Ignasi Elena, portaveu del Pacte Nacional pel Referèndum, ha posat en valor la transversalitat que hi ha al voltant del referèndum. Ho ha fet aquest matí, a les Rambles de Barcelona, acompanyat d’altres membres de l’executiva del Pacte i dels responsables d’una àmplia pluralitat d’entitats del país. A 24 hores de la recollida massiva de suports al Referèndum, tots ells han ratificat el compromís que la solució al conflicte actual és donar la veu als ciutadans.

En l’acte hi han participat des dels màxims dirigents dels sindicats, fins a algunes de les principals entitats socials del país, passant per un gran ventall d’associacions d’altres àmbits. «Aquesta imatge desmenteix categòricament que el referèndum sigui cosa de quatre o que és el Referèndum dels independentistes», ha assegurat Elena, que hi ha afegit: «Aquí hi ha representada la pluralitat i la transversalitat que també es viu al país», ha continuat. Elena ha recordat que segons totes les enquestes, la immensa majoria de catalans exigeixen el Referèndum: «Demà tots tindrem l’oportunitat de deixar ben clar que volem votar, perquè és el nostre dret», ha sentenciat.

Elena ha explicat que en els últims dies el ritme de persones que s’han ofert a ajudar a recollir suports al Referèndum no ha parat de créixer i els voluntaris inscrits ja superen els 5.000. «Demà Catalunya viurà una jornada històrica; el país mostrarà un cop més que està unit al voltant del Referèndum», segons Elena.

Totes les grans ciutats del país tindran punts de recollida de suport al Referèndum. Més d’un miler. La campanya seguirà fins l’u de maig, coincidint amb el Dia del Treball. I en paral·lel també segueix oberta la possibilitat d’adherir-s’hi de forma electrònica a través de la pàgina web del Pacte.

L’acte ha acabat amb una foto de tots els assistents sostenint una pancarta amb l’eslògan «#VotoReferèndum», que és el hastag de la jornada.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU