Pacte Nacional pel Referèndum
Sant Jordi, un clam a favor del Referèndum

Sant Jordi, un clam a favor del Referèndum

Catalunya recordarà la diada de Sant Jordi 2017 com una diada especial on els llibres i les roses van compartir protagonisme amb el clam a favor del referèndum. Milers i milers de persones van passar per algun dels més de mil punts instal·lats arreu del país per signar a favor de resoldre votant l’actual situació política. Una iniciativa que va ser possible gràcies en bona part a més de 5.000 voluntaris, a qui l’executiva del Pacte Nacional agraeix la seva tasca.

Davant de l’èxit de la recollida massiva de suports al Referèndum, Joan Ignasi Elena, portaveu del Pacte Nacional, ha exigit al govern espanyol que negociï amb les institucions catalanes. «Després del suport tan transversal i majoritari d’ahir al Referèndum, seguiran enrocats o instal·lats en el mateix silenci?», s’ha preguntat Elena que ha llançat un missatge directe al govern presidit per Mariano Rajoy: «tenen el deure polític en els propers dies de despenjar el telèfon i iniciar una negociació amb les institucions catalanes; és el més raonable».

El Pacte Nacional pel Referèndum va instal·lar ahir una parada a la Rambla de Catalunya de Barcelona per on van passar diverses personalitats polítiques a signar a favor del Referèndum. Entre elles, el president Carles Puigdemont, la presidenta del Parlament Carme Forcadell, el conseller Raül Romeva, els diputats Xavier Domènech, Marta Rovira, Germà Bel i Eulàlia Reguant, i els regidors de Barcelona Gerardo Pisarello i Jaume Asens.

La campanya de suports al Referèndum viurà un segon moment àlgid l’1 de maig, dia del Treball, amb una nova recollida massiva de signatures. Mentrestant, hi haurà encara diversos punts oberts arreu del país i igualment es podrà firmar a la pàgina web del Pacte Nacional pel Referèndum.

Pots veure l’àlbum de fotografies de la jornada al següent enllaç: https://goo.gl/oQPsKc

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU