Pacte Nacional pel Referèndum
El Pacte torna a sortir al carrer en motiu de l’1 de Maig

El Pacte torna a sortir al carrer en motiu de l’1 de Maig

El proper dilluns 1 de Maig el Pacte Nacional pel Referèndum tornarà a sortir al carrer per seguir sumant suports a favor del referèndum. L’acció, coorganitzada per UGT i CCOO, forma part de la recollida massiva de signatures engegada amb èxit per Sant Jordi i que, com ja es va anunciar, culminaria el dia del Treball. Aquesta acció compta amb la col·laboració dels sindicats CCOO i UGT, dues entitats adherides al PNR.

Coincidint amb les mobilitzacions que tindran per lema ‘Ocupació estable, salaris justos i + drets socials’, el Pacte instal·larà dos punts fixes de recollida de signatures a Barcelona a la plaça Universitat i la plaça Urquinaona. Les dues parades estaran operatives des de primera hora del matí fins al migdia, coincidint amb les hores de gran mobilització al carrer. Al llarg de tot el recorregut de la manifestació convocada pels sindicats, que arrencarà a les 11.30 h a la confluència de la ronda Sant Pere amb el passeig de Gràcia, hi haurà també més d’un centenar de voluntaris del Pacte recollint signatures.

L’1 de Maig és el dia de les mobilitzacions i reivindicacions dels drets dels treballadors i enguany ell Pacte Nacional pel Referèndum es desplegarà al carrer per reivindicar un altre dret fonamental com és el dret a vot. El Pacte Nacional pel Referèndum considera els drets socials, laborals i democràtica com a drets indestriables.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU