Pacte Nacional pel Referèndum
T’esperem a la Fira per la Terra!

T’esperem a la Fira per la Terra!

El Pacte Nacional pel Referèndum participarà a la 22a Fira per la Terra que se celebra aquest cap de setmana, 29 i 30 d’abril, al passeig Lluís Companys i al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Ens trobareu dissabte i diumenge, matí i tarda, al costat del punt d’informació de l’entrada de la Ciutadella. T’hi esperem per signar! Aquesta acció forma part de la recollida massiva de signatures a favor del referèndum engegada el dia de Sant Jordi i que culminarà l’1 de Maig.

L’acte central de la Fira serà diumenge a les 12 del migdia al final del passeig Lluís Companys. L’activitat de la Fira s’aturarà durant mitja hora per fer un acte representatiu. En aquest acte hi participarà el coordinador del Pacte, Joan Ignasi Elena, al costat de Pep Puig, secretari d’associació de Dia de la Terra-Catalunya- organitzadora de la Fira-, i Natàlia Esteve, vicepresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana.

 

Enguany a la Fira per la Terra hi participaran 200 artesans i un centenar d’associacions i ONG’s. Hi haurà un gran Mercat de la Terra amb productes ecològics i de proximitat, a més de tallers, conferències, activitats per als més petits i propostes relacionades amb l’ecologia i les energies renovables, entre d’altres.

 

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU