Pacte Nacional pel Referèndum
El teixit empresarial gironí reafirma el suport al Referèndum

El teixit empresarial gironí reafirma el suport al Referèndum

 

La Cambra de Comerç de Girona ha convidat Joan Ignasi Elena, portaveu del Pacte Nacional, a intervenir al ple de la institució, presidit per Domènec Espadalé, president de la Cambra. Elena hi ha explicat la feina que s’està fent des del Pacte per aconseguir el màxim de suports possibles a favor del Referèndum i ha respost les preguntes dels empresaris que hi han assistit. Elena ha posat com exemple la Cambra de Comerç de Girona de la transversalitat del Pacte i ha agraït el suport de la institució al Referèndum. «Dóna suport a l’anhel del poble de Catalunya: amb independència del que pensis i de com t’imaginis el futur polític de Catalunya, creus que això s’ha de decidir debatent i finalment, votant», ha assegurat Elena.

La Cambra de Comerç de Girona ha reafirmat amb aquesta trobada el suport al Referèndum com a solució a l’actual context polític. «No som res diferent del que pot ser qualsevol entitat del país; i el que el país demana és decidir, simplement», ha assegurat Jaume Fàbrega, vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona.

Fàbrega ha recordat que el suport de la Cambra al Referèndum es remunta a anys enrere: «L’octubre del 2013, la Cambra de Girona es va manifestar ja a favor del que decidís el Parlament de Catalunya, com no podia ser d’una altra manera».

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU