Pacte Nacional pel Referèndum
“El govern espanyol faria bé obrint els ulls, despenjant el telèfon i buscant solucions polítiques”

“El govern espanyol faria bé obrint els ulls, despenjant el telèfon i buscant solucions polítiques”

El coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha demanat a Mariano Rajoy que abandoni “la tàctica de tancar els ulls i creure que, un cop els obris, els problemes que tens al voltant s’hagin solucionat sols”. Des de la Fira per la Terra de Barcelona, Elena ha reiterat que s’esgotaran totes les vies per fer un referèndum aquest 2017 i ha criticat que el govern espanyol ja l’hagi rebutjat abans que el president de la Generalitat li hagi fet arribar formalment la petició. Segons el portaveu del PNR, Mariano Rajoy  “faria bé d’obrir els ulls a la realitat, despenjar el telèfon i buscar solucions polítiques a allò que és un conflicte polític, no judicial”. “La realitat inamovible d’aquest poble és que vol decidir el seu futur col·lectiu a través d’un referèndum”, ha sentenciat.

Joan Ignasi Elena ha participat aquest diumenge de l’acte central de la Fira per la Terra que al llarg de tot el cap de setmana s’ha celebrat al passeig Lluís Companys i al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Tant dissabte com diumenge el Pacte pel Referèndum ha estat present en aquest esdeveniment recollint signatures a favor del referèndum, una acció englobada dins la recollida massiva de signatures al carrer iniciada per Sant Jordi.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU