Pacte Nacional pel Referèndum
Joan Ignasi Elena: «Les reivindicacions dels drets socials i dels drets democràtics són dues cares d’una mateixa moneda»

Joan Ignasi Elena: «Les reivindicacions dels drets socials i dels drets democràtics són dues cares d’una mateixa moneda»

 

El portaveu del Pacte Nacional ha participat en la manifestació de l’1 de Maig i en la recollida massiva de suports al Referèndum, coorganitzada per UGT i CCOO, que ha comptat amb més d’un centenar de voluntaris

El portaveu del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha assegurat des de la Manifestació de l’1 de Maig: «Les reivindicacions democràtiques i les reivindicacions socials són dues cares d’una mateixa moneda; ha estat així sempre en la història del nostre país i ara també». Elena ha assistit a la manifestació de l’1 de Maig, on també s’ha fet una recollida massiva de suports al Referèndum: «Som al carrer amb els treballadors i treballadores, reivindicant un altre dret fonamental, el dret a vot, el dret a decidir lliurement el futur col·lectiu». El Pacte Nacional pel Referèndum considera els drets socials, laborals i democràtics com a drets indestriables.

Elena ha destacat la «transversalitat» de la jornada que també es viu al sí del Pacte i ha recordat: «Sempre els treballadors i treballadores no només han donat suport sinó que sovint han liderat les mobilitzacions de reivindicació nacional».

El Pacte Nacional ha sortit al carrer en la segona jornada de recollida massiva de suports al Referèndum coincidint amb les mobilitzacions de l’1 de Maig que han tingut com a lema ‘Ocupació estable, salaris justos i + drets socials’: amb dues parades fixes i més d’un centenar de voluntaris recollint suports al llarg de la manifestació de Barcelona. Una recollida massiva de suports al Referèndum que ha estat coorganitzada per UGT i CCOO, dues entitats adherides al Pacte. Elena ha agraït aquesta col·laboració: «Volem agrair molts especialment els representants de les formacions sindicals no només el suport que han donat al Pacte, sinó per estar molt actius en els treballs que hem fet durant aquests mesos», ha dit.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU