Pacte Nacional pel Referèndum
El Pacte Nacional pel Referèndum farà un gran acte el 19 de maig a Barcelona per explicar la feina feta

El Pacte Nacional pel Referèndum farà un gran acte el 19 de maig a Barcelona per explicar la feina feta

Itzíar González: «Hem copsat que la gent té ganes de trobar espais que vagin associats a la llibertat; creiem que aquest acte del 19 de maig ho farà visible»

El Pacte Nacional pel Referèndum organitzarà el 19 de maig un gran acte al Palau de Congressos de Barcelona on explicarà la feina feta aquests mesos. «Serà un gran acte de difusió de la feina feta fins ara», ha explicat Joan Ignasi Elena, portaveu del Pacte.

«Volem mostrar com el Pacte Nacional pel Referèndum s’ha convertit en un altaveu de la voluntat popular de resoldre les qüestions essencials a través d’una pràctica de cultura política democràtica», ha apuntat Itzíar González, coordinadora del Pacte, que ha afegit: «Hem copsat que la gent té ganes de trobar espais de trobada que vagin associats a la llibertat; creiem que aquest acte del 19 de maig ho farà visible».

«En aquest gran acte farem visible el suport al Referèndum de grans figures de projecció internacional», ha avançat González. Un altre dels objectius de l’acte és el de mostrar la transversalitat que hi ha dins del Pacte. I també tindrà protagonisme el món local.

«Aconseguir 400.000 signatures en un temps rècord és un gran èxit que ha portat molts esforços; aquesta gran feina és la que volem fer visible en el gran acte del dia 19», ha sintetitzat Elena.

L’anunci d’aquest gran acte s’ha fet després d’una reunió amb una quarantena de les entitats que integren el Pacte en el decurs de la qual s’han acabat de preparar els detalls de l’esdeveniment. «Tots els nostres passos es codecideixen amb les entitats», ha explicat González.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU