Pacte Nacional pel Referèndum
Recollida de suports al Referèndum al partit del Barça

Recollida de suports al Referèndum al partit del Barça

Més de 200 voluntaris han recollit signatures de suports al referèndum aquest dissabte a les portes del Camp Nou abans del partit de Lliga Barça-Villarreal. Aquesta acció s’emmarca en la recollida massiva de suports al Referèndum iniciada el dia de Sant Jordi.

Els voluntaris s’han desplegat al voltant de tot l’estadi Camp Nou, entre el primer control de seguretat i abans de les boques d’accés a l’estadi. També n’hi ha hagut al carrer. Aquestes signatures s’afegiran a les més de 400.000 recollides fins el dia de Sant Jordi.

La recollida massiva de suports al Camp nou ha coincidit amb l’anunci del FC Barcelona que s’adheria al Pacte Nacional pel Referèndum. Ho ha fet a través del següent comunicat:

“El FC Barcelona informa que s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum, la campanya d’adhesions per recollir el suport d’institucions, entitats, electes, i particulars, de dins i de fora de Catalunya, per a la celebració d’un referèndum sobre el futur polític de Catalunya”

 

El FC Barcelona és una de les més de 4.000 entitats adherides al Pacte Nacional pel Referèndum. Una mostra més de la transversalitat i el consens que genera el Referèndum entre la societat catalana.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU