Pacte Nacional pel Referèndum
Mariano Rajoy no respon la carta del Pacte que l’insta a dialogar

Mariano Rajoy no respon la carta del Pacte que l’insta a dialogar

El coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha lamentat que el president del govern espanyol encara no hagi contestat la carta que els 8 coordinadors del PNR li van adreçar a finals de febrer. La carta explica l’origen i els objectius del Pacte Nacional pel Referèndum i insta el govern espanyol a dialogar per una consulta pactada. El grup coordinador ha enviat la mateixa instància a totes les institucions, partits i grups parlamentaris estatals. PP, Ciutadans i PSOE tampoc no han respost.

El Pacte Nacional pel Referèndum insta un cop més totes les parts implicades a treure’s la vena dels ulls, seure i dialogar una solució política al conflicte que viu Catalunya.

 

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU