Pacte Nacional pel Referèndum
El Pacte es reuneix amb la patronal Cecot

El Pacte es reuneix amb la patronal Cecot

El coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, s’ha reunit aquest divendres amb el president de Cecot, Antoni Abad, a la seu de la patronal a Terrassa. Joan Ignasi Elena ha volgut agrair a la Cecot no només el seu suport al Pacte sinó el seu compromís i vinculació amb totes les accions que s’han dut a terme. En aquest sentit, el portaveu del PNR ha posat de relleu que aquesta presència de la Cecot, un de les més de 4.000 entitats adherides, “és l’expressió i la prova que el Pacte neix d’una transversalitat extraordinària”. “Estem convençuts que la immensa majoria d’empresaris saben que la decisió col·lectiva és la millor manera de prendre decisions, i de fet ells ho practiquen en el seu dia a dia”, ha assegurat Joan Ignasi Elena.

Al seu torn, el president de Cecot, Antoni Abad, ha agraït la visita del coordinador del PNR i ha insistit en el seu compromís amb el dret a decidir: “per als empresaris, el fet de ser consultats sempre ha estat clau perquè estem convençuts que junts prenem millors decisions”.

 

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU