Pacte Nacional pel Referèndum

El Pacte celebra el compromís dels bisbes catalans amb el dret a decidir

L’Església catalana emet un comunicat en què demana que “s’escoltin les legítimes aspiracions del poble català”  

El Pacte Nacional pel Referèndum celebra el compromís de l’Església Catalana amb la voluntat dels catalans de decidir el seu futur polític a les urnes. El coordinador i portaveu del Pacte, Joan Ignasi Elena, destaca la importància del comunicat unitari, signat per tots els bisbes catalans, que avui s’ha fet públic. Segons Elena, el comunicat de l’Església catalana posa novament de manifest “el gran consens que el referèndum genera entre els diferents sectors i entitats de la societat catalana. I a més, i per primera vegada, “permet visualitzar la unitat de tots els bisbes catalans per donar la paraula al poble en una qüestió tan cabdal com el futur polític de Catalunya”.     

En el comunicat emès per l’Església, els bisbes catalans consideren convenient “que siguin escoltades les legítimes aspiracions del poble català per tal que sigui estimada i valorada la seva legitimitat nacional”. El Pacte Nacional pel Referèndum també destaca que l’Església catalana insisteix en la necessitat que “governs i agents socials facin gestos valents i generosos a favor del diàleg”. Una demanda que el Pacte Nacional pel Referèndum ha reiterat en aquestes darreres setmanes sense obtenir cap resposta per part del Govern Central.      

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU