Pacte Nacional pel Referèndum
El sector de la cultura, amb el referèndum

El sector de la cultura, amb el referèndum

Isona Passola, Oriol Broggi, Alguer Miquel, Bel Olid i Nora Ancarola, protagonistes de la foto sectorial de suport al referèndum

Representants del món cultural català han escenificat el seu suport al referèndum amb una fotografia conjunta amb persones de diferents disciplines culturals: la directora de cinema Isona Passola, el cantant del grup Txarango Alguer Miquel, l’actor i director teatral Oriol Broggi, l’escriptora i traductora Bel Olid i Nora Ancarola, presidenta de la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya. Amb una escenografia clara a favor de la democràcia, els cinc protagonistes de la foto se situen dins i fora de la urna envoltats de sobres.

Amb aquesta fotografia conjunta l’esfera cultural catalana reivindica el referèndum com l’única via possible per a solucionar el conflicte polític que viu el país.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU