Pacte Nacional pel Referèndum
El Pacte pel Referèndum es reuneix amb grups polítics del Parlament de Catalunya

El Pacte pel Referèndum es reuneix amb grups polítics del Parlament de Catalunya

El grup coordinador del PNR ha fet una primera ronda de contactes amb els grups parlamentaris de JxSí, PSC, CSQP i la CUP. La presidenta del Parlament, també ha rebut els membres del grup Joan Ignasi Elena, Francesc de Dalmases, Carme Laura Gil, Itziar González, Carme Porta, Francesc Pané, Maite Arqué i Jaume Bosch. L’executiva del Pacte ja va anunciar que demanaria trobades bilaterals amb tots els grups polítics del Parlament.

Els membres del Pacte han estat rebuts per Jordi Turull i Roger Torrent, president i portaveu adjunt de Junts pel Sí; Lluís Rabell, Joan Coscubiela i Albano Dante Fachin de Catalunya Sí que es Pot; i Joan Garriga, Gabriela Serra, Mireia Vehí i Anna Gabriel de la CUP. Tots tres grups, tant Junts pel Sí com la CUP i CSQP, que formen part del Pacte, han refermat el seu compromís amb el referèndum efectiu així com amb el manifest.

De la seva banda, el PSC, malgrat no formar part del PNR, també ha volgut rebre els representants del Pacte pel Referèndum tal com fan amb tots els agents socials del país. En aquesta trobada hi han estat presents la portaveu del grup parlamentari, Eva Granados, i el portaveu adjunt, Ferran Pedret.

 

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU