Pacte Nacional pel Referèndum
Joan Ignasi Elena: «Demà veurem una fotografia potentíssima: un poble que vol votar, independentment del seu ideal polític»

Joan Ignasi Elena: «Demà veurem una fotografia potentíssima: un poble que vol votar, independentment del seu ideal polític»

El gran acte pel Referèndum, que es farà demà al Palau Congressos de Catalunya, visualitzarà els suports rebuts de Catalunya, Espanya i el món

Demà divendres se celebrarà el gran acte pel Referèndum. Un esdeveniment on, segons Joan Ignasi Elena, portaveu del Pacte Nacional pel Referèndum: «veurem una fotografia potentíssima: un poble que vol votar, independentment del seu ideal polític».

El Pacte Nacional pel Referèndum explicarà en el gran acte pel Referèndum la feina feta fins ara. «El que ha passat aquests mesos dona força al govern, al Parlament i al poble de Catalunya per reivindicar aquest dret que és majoritari i transversal», segons Elena. En l’esdeveniment de demà, que es farà al Palau de Congressos de Catalunya (19h), es posarà de manifest els suports que el Referèndum ha rebut tant a nivell de país, com de l’estat i internacional. «El suport de la gent del país que s’ha expressat de forma nítida i clara en favor del Referèndum; el suport també de ciutadans i ciutadanes, entitats i representants públics espanyols que també han donat suport al Referèndum; i també visualitzarà el suport internacional que ha rebut el Referèndum», ha apuntat Elena.

El gran acte pel Referèndum pretén, segons el portaveu del Pacte: «Expressar no només el suport quantitatiu a la celebració al Referèndum, sinó a la força d’un poble que vol votar: amb independència del que pensen, del seu origen, del seu sentiment de pertinença, de quin sigui la seva visió sobre el futur polític de Catalunya, té clar que això s’ha de resoldre votant». Elena ha destacat la gran pluralitat i transversalitat a l’entorn del suport al Referèndum: «Aquesta diversitat i aquesta pluralitat és la que volem mostrar i constatar en l’acte», ha conclòs.

El gran acte pel Referèndum s’ha presentat aquest migdia al parc de la Ciutadella en una roda de premsa que ha acabat amb una fotografia simbòlica: els coordinadors del Pacte han introduït un sobre en una urna gegant amb el Parlament de Catalunya de fons. «Urna que interpel·la tothom», segons Elena.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU