Pacte Nacional pel Referèndum
Joan Ignasi Elena: «Avui acaba la feina dels vuit coordinadors, però el Pacte Nacional pel Referèndum segueix endavant»

Joan Ignasi Elena: «Avui acaba la feina dels vuit coordinadors, però el Pacte Nacional pel Referèndum segueix endavant»

El portaveu del PNR ha assegurat que el Pacte «ni avala ni desautoritza res sobre el que no debat ni es posiciona»

 

Joan Ignasi Elena, portaveu del Pacte Nacional pel Referèndum ha explicat que tant ell com la resta de coordinadors de l’executiva han acabat la seva feina: «Sempre vam dir que la nostra era una feina acotada en el temps; avui s’acaba, però el Pacte segueix, perquè té una missió que transcendeix a nosaltres vuit». Segons Elena, «el Pacte és viu i ha de seguir; ha de ser convocat cada cop que es requereixi». El fins avui portaveu del Pacte ha recordat la «transversalitat» al voltant del Pacte i que en aquests mesos «s’ha posat de manifest que és mentida que el Referèndum sigui cosa de quatre o que no sigui legal».

«Hem constat molts suports a l’estat, però també un mur i una bena als ulls», ha explicat Elena, que ha afegit: «El Pacte ni avala ni desautoritza res sobre el que no debat ni es posiciona».

Elena ha comparegut davant dels mitjans de comunicació acompanyat d’altres coordinadors de l’executiva, després del Plenari del Pacte, on han explicat la tasca feta aquests mesos i on han anunciat que acaben la feina. El plenari ha comptat amb la presència del president Carles Puigdemont, la presidenta del Parlament Carme Forcadell, l’expresident Artur Mas, els expresidents del Parlament Núria de Gispert, Ernest Benach i Joan Rigol, representants dels partits polítics integrants al pacte, sindicats i entitats. En total, més d’un centenar de persones.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU