Pacte Nacional pel Referèndum
Joan Ignasi Elena: “Farem una recollida massiva de signatures per Sant Jordi. Traslladem la mobilització al carrer”

Joan Ignasi Elena: “Farem una recollida massiva de signatures per Sant Jordi. Traslladem la mobilització al carrer”

El coordinador del PNR ha anunciat que hi haurà més de 1.000 punts per signar el Manifest i comptarà amb 2.000 voluntaris.

Les entitats signants del Pacte Nacional pel Referèndum sortiran en bloc al carrer la diada de Sant Jordi per recollir adhesions al manifest. Es comptarà amb més d’un miler de punts de recollida a tot el país i les entitats mobilitzaran més de 2.000 voluntaris. “Volem convertir la Diada de Sant Jordi en el dia del llibre, la rosa, però també en el dia del vot i la democràcia que vol la majoria del poble de Catalunya”, ha explicat Joan Ignasi Elena, coordinador del PNR. “Votar és un clam i per això volem que es visualitzi al carrer en forma de mobilització”, ha afegit.

En una reunió de treball amb les associacions del Pacte celebrada aquesta tarda al Centre Cívic de la Barceloneta a Barcelona, s’ha decidit perllongar la campanya de recollida també la setmana abans de Sant Jordi i posteriorment, la jornada de l’1 de Maig. “Això no és una cosa de quatre o només d’institucions o de partits polítics; és un moviment ciutadà que aplega el 80% del poble de Catalunya”.

Elena ha tornat a fer una crida a PSC i Ciutadans perquè s’obrin a la via del diàleg i la negociació. “Que reflexionin: els seus votants diuen que el referèndum és la solució; els representants polítics han d’escoltar els seus votants”, ha sentenciat Elena.

La reunió de treball del PNR ha aplegat una cinquantena d’entitats representants de “totes les sensibilitats que demostra la transversalitat extraordinària del pacte”, en paraules d’Elena.

FER UN DONATIU

MÉS INFORMACIÓ
FER UN DONATIU